Despre Cambridge

Examenele Cambridge sunt cele mai valoroase forme de certificare din lume!
Acestea au un nivel educațional foarte ridicat, măsurând abilitățile lingvistice privind redactarea și înțelegerea textului scris, ascultarea discursului și a conversației în limba engleză, susținerea discursului și a conversației în limba engleză (listening, reading, writing and speaking). De asemenea, rezultatul acestor examene este calculat pe scala europeană de referință lingvistică (CEFRL) existând și numeroase variații ale examenului în funcție de vârsta, nivelul sau profesia vizată de cel evaluat. Diplomele Cambridge, în funcție de nivel, înlocuiesc probele lingvistice din cadrul Bacalaureatului Român, Examenelor de Licență și Masterat, fiind recunoscute de zeci de mii de universități, angajatori și alte organizații la nivel global.
Centru Autorizat de Pregătire Lingvistică CAMBRIDGE

Suntem Centru de Pregătire CAMBRIDGE (limba engleză), iar parteneriatul dezvoltat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE din Bucuresti (EECentre) presupune organizarea de examene lingvistice cu recunoaștere internațională.

Vezi: HARTA EXAMENELOR de LIMBA ENGLEZĂ CAMBRIDGE

Vezi: CALENDAR EXAMENE CAMBRIDGE

Absolvirea acestor examene oferă cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiază limba engleză. Fiind folosite în peste 130 de țări și recunoscute de peste 10.000 universități și angajatori pe plan internațional. Termen valabilitate certificate: nelimitat.

IMPORTANT:
  • Probele de competență lingvistică din cadrul Bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obținute la examenele Cambridge, în conformitate cu Ordinul nr. 5794/ 29.10.2009, emis de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și publicat in Monitorul Oficial.

  • Examenele CAMBRIDGE sunt organizate de EECentre la sediul centrului nostru sau la sediile EECentre, pentru toți candidații pregătiți și înscriși la orice nivel lingvistic. 

  • Pentru mai multe informații suplimentare, pregătire lingvistică, mock exam, simulări online și înscrieri la examene, vă rugăm să ne contactați.
Contact EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre)
Despre EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE – EECentre este o instituție autorizată de prestigioase organisme internaționale de învățământ să furnizeze în România, examene de certificare a cunoștințelor de limba engleză (IELTS, CAMBRIDGE, LINGUASKILL, TRINITY) și limba germană (ÖSD), conform procedurilor internaționale, în condiții și la standarde de calitate identice cu orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.

Din 2018, EECentre este unicul „centru de platină” din România, care organizează examene Cambridge – cea mai înaltă titulatură acordată centrelor de examinare de către CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), pentru excelența examenelor de limba engleză și calitatea parteneriatelor dezvoltate cu instituțiile educaționale partenere.